Web Pasqual Arnella
NEORG | Branding Partners

Web Pasqual Arnella

BRIEFING

Pasqual Arnella, fundada l’any 1892, és una empresa especialitzada en la producció de maniquins, busts i decoració comercial fets de pasta de paper reciclat per a la indústria de la moda. Després de definir-los un imagotip, i paral·lelament a l’execució d’un nou catàleg i d’un vídeo corporatiu, Pasqual Arnella va encarregar a Neorg redissenyar el seu web.

RESOLUCIÓ

Seguint una línia gràfica definida a través del nou catàleg i altres suports corporatius de papereria, desenvolupats també per Neorg, es va renovar el disseny web a partir d’un nou Look&Feel que transferís els valors principals de la marca: un material ecològic, 100% sostenible i modern; una empresa centenària, familiar i versàtil; i un procés in-house (tots els productes són dissenyats i fabricats a Barcelona).

RESULTATS

S’ha renovat la pàgina web de Pasqual Arnella a partir d’un estil gràfic molt definit i diferenciador d’altres actors del mercat, i s’ha programat a mida amb el CMS WordPress. A més, s’hi ha incorporat un vídeo corporatiu, realitzat també per Neorg, que els ha permès disposar, de cara al públic, d’un conjunt de suports corporatius homogenis a nivell visual i de comunicació.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.