Web - Mercè Carrasco
NEORG | Branding Partners

Web Mercè Carrasco

BRIEFING

Mercè Carrasco és sinònim de bolsos artesanals, dissenyats i confeccionats per un equip professional conformat per dones que s’inspiren en els paisatges i la naturalesa de la Costa Brava per oferir peces totalment singulars. Ens va encarregar, a Neorg, la creació de la seva nova identitat visual, així com el disseny i programació d’una nova pàgina web corporativa i e-commerce per vendre online els seus productes.

RESOLUCIÓ

Neorg ha desenvolupat, en base al seu posicionament de marca, una nova identitat visual, un logotip i una interfície web per a Mercè Carrasco.
El projecte també ha englobat el disseny i programació d’una e-commerce, de forma personalitzada, a través del CMS WordPress i el complement WooCommerce per a la venda online, així com una sessió fotogràfica de cadascun dels seus productes, l’edició posterior i retoc per a la pàgina web.

RESULTATS

El web i e-commerce de Mercè Carrasco, dissenyats i programats per Neorg, presenten algunes funcionalitats destacades, des d’un Wishlist, un formulari de subscripció a la newsletter, un feed del seu perfil d’Instagram fins a la opció de compra a través de TPV i PayPal.
Una nova imatge de marca a través d’un logotip i interfície web nous que casen perfectament amb el seu esperit d’artesania i singularitat dins la Costa Brava.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg