Web - Maymó Pharma & Cosmetics
NEORG | Branding Partners

Web Maymó Pharma & Cosmetics

BRIEFING

Maymó Pharma & Cosmetics, fabricant de referència de productes i tractaments de cosmètica i pharma adreçats a clients d’escala nacional i internacional que distribueixen a través de diferents canals, ens va encarregar un nou disseny i programació de la seva pàgina web corporativa, després d’aplicar un restyling del logotip desenvolupat també per Neorg.

RESOLUCIÓ

En base als objectius de posicionament de la marca, Neorg es va ocupar de l’elaboració de tots els copies dels diferents apartats web i la seva estructura, disseny i programació íntegra a través del CMS WordPress.

RESULTATS

La nova pàgina web de Maymó Pharma & Cosmetics s’ha renovat a partir d’un disseny i programació a mida, modern, elegant i funcional per tal de poder conèixer i consultar de forma intuïtiva els diferents serveis que ofereix als seus clients, com a líders en fabricació i desenvolupament de productes i tractaments de pharma i cosmètica.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg