Web EUSES
NEORG | Branding Partners

Web EUSES, Escola Universitària de la Salut i l’Esport

BRIEFING

L’Escola Universitària de la Salut i l’Esport, EUSES, especialitzada en la formació en l’àmbit de la salut i l’esport, va encarregar a Neorg la creació d’un nou projecte web per a diversificar-lo a través dels seus tres Campus: Campus de Salt (Girona), Campus Terres de l’Ebre (Tarragona) i Campus de Bellvitge (Barcelona).

RESOLUCIÓ

Neorg ha treballat en la definició de l’estructura i disseny del nou web i subdominis dels Campus i dels missatges clau i edició de textos de què disposaven; en la programació del nou web a través del gestor WordPress; i en l’anàlisi i execució del servei de SEO On-Page.
El projecte s’ha completat amb l’activació de campanyes SEM vinculades als estudis i a les Jornades de Portes Obertes de la Universitat durant el primer semestre de 2019.

RESULTATS

S’ha aconseguit oferir a EUSES un projecte integral tant en disseny i programació web com en comunicació, SEO i SEM, amb l’objectiu de millorar i facilitar la recerca d’informació i usabilitat web a través dels diferents estudis oferts als tres Campus. A més a més, el nou web permet que l’actualització dels continguts sigui fàcilment gestionable pel propi client gràcies a les eines que integra la plataforma WordPress.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.