Web - Culleres!
NEORG | Branding Partners

Web Culleres!

BRIEFING

Culleres! és un restaurant del districte de Sant Martí de Barcelona que ofereix cuina de mercat i de proximitat incloent-hi menús vegans, vegetarians i sense gluten. Amb l’objectiu de poder oferir un web molt visual i intuïtiu per conèixer els seus plats, va encarregar a Neorg la creació, disseny i programació d’una nova pàgina corporativa.

RESOLUCIÓ

Per tal d’oferir un web visual que destaqués els plats més apetitosos del restaurant, Neorg va treballar el seu disseny de zero, va realitzar una sessió fotogràfica de la seva oferta de plats buscant un look molt casolà, natural i modern i va programar-la íntegrament a través del CMS WordPress.

RESULTATS

La nova pàgina web de Culleres!, a banda de renovar-se amb una plantilla moderna i intuïtiva per consultar la seva oferta de plats, compta també amb una secció de menú diari fàcilment autogestionable pel client per tal d’actualitzar cada dia els plats del menú.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg