Web AB-Biotics
NEORG | Branding Partners

Web AB-Biotics

BRIEFING

L’empresa biotecnològica AB-Biotics, amb seu a Barcelona i especialitzada en probiòtics i medicina de precisió, va encarregar a Neorg el redisseny i programació d’un nou web corporatiu coincidint amb el seu 15è aniversari i amb el llançament de la nova arquitectura de marca i packaging, desenvolupats també a Neorg.

RESOLUCIÓ

Neorg ha desenvolupat el redisseny i programació del nou web amb l’objectiu de millorar-ne la usabilitat i la recerca d’informació corporativa, dels seus productes o dels serveis que ofereixen.

RESULTATS

Es presenta un web, programat a través de WordPress, amb un volum d’apartats i continguts molt ampliat respecte l’anterior, aprofitant l’ocasió per a potenciar noves seccions importants per a la marca, com el d’Investors, de l’equip o l’apartat de serveis B2B, i incorporant-hi formularis de contacte per a la captació de leads.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.