Web - 180º
NEORG | Branding Partners

Web 180º

BRIEFING

180º és un centre de fitness de la ciutat de Girona que a partir d’una identitat corporativa ja definida decideix crear una nova pàgina web on poder detallar els seus serveis i comunicar-los d’una forma visual i moderna.

RESOLUCIÓ

Neorg ha desenvolupat el disseny i la programació de la nova pàgina web. Un projecte que també va comptar amb l’encàrrec de realitzar una teatralització del local i, posteriorment, una sessió fotogràfica per a extreure’n material per al web, programat a través del gestor WordPress.

RESULTATS

El resultat és una nova pàgina web responsive, en català, que compta amb l’actualització dels seus serveis i una millora de les eines que permeten que el contingut web sigui fàcilment gestionable per part del client.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg