Nou packaging Trias Selecció Especial
NEORG | Branding Partners

Packaging, ‘Selecció Especial’ de Trias

BRIEFING

Galetes Trias és una empresa familiar fundada el 1908 i dedicada a la fabricació de galetes, el gust, l’aroma i la textura de les quals provenen de receptes pròpies i d’uns acurats processos d’elaboració.
Trias va encarregar a Neorg el redisseny de la línia de productes ‘Selecció especial’ amb l’objectiu de reposicionar-la cap a un eix més selecte, tot reforçant l’expertesa centenària de la marca i amb la premissa de no perdre la identitat del packaging, ja que gaudia d’elements memorables pel públic com la reconeguda faixa vermella.

RESOLUCIÓ

El resultat és una presentació de la selecció exclusiva de galetes en un disseny que apropa la marca a un univers més selecte, amb una acurada execució dels bodegons sobre fons blanc i un tractament especial de llums i textures en cada objecte, aconseguint així una visual més refinada i neta. Tanmateix, l’existència d’elements “vintage”, la jerarquia gràfica i la combinació tipogràfica ens aporten un Key Visual amb una equilibrada dualitat tradició/modernitat que aconsegueix que el producte prengui més rellevància sense necessitat d’esdevenir un element decoratiu. També, s’incrementa la presència del branding, tot aconseguint una resolució renovada del packaging, sense perdre completament la identitat de l’edició anterior, amb l’objectiu que el consumidor entengui ràpidament l’actualització d’aquest.

RESULTATS

L’actualització de la gamma ja es presenta a la majoria de lineals, on ha tingut una molt bona acollida per part de la distribució i el consumidor final, la qual cosa s’ha traduït en un augment de les vendes.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg