NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Trias

Packaging Selecció Especial de Trias

descobreix més
projectes

Briefing. Galetes Trias és una empresa familiar fundada el 1908 i dedicada a la fabricació de galetes, el gust, l’aroma i la textura de les quals provenen de receptes pròpies i d’uns acurats processos d’elaboració.
Trias va encarregar a Neorg el redisseny de la línia de productes ‘Selecció especial’ amb l’objectiu de reposicionar-la cap a un eix més selecte, tot reforçant l’expertesa centenària de la marca i amb la premissa de no perdre la identitat del packaging, ja que gaudia d’elements memorables pel públic com la reconeguda faixa vermella.
Resolució. El resultat és una presentació de la selecció exclusiva de galetes en un disseny que apropa la marca a un univers més selecte, amb una acurada execució dels bodegons sobre fons blanc i un tractament especial de llums i textures en cada objecte, aconseguint així una visual més refinada i neta. Tanmateix, l’existència d’elements “vintage”, la jerarquia gràfica i la combinació tipogràfica ens aporten un Key Visual amb una equilibrada dualitat tradició/modernitat que aconsegueix que el producte prengui més rellevància sense necessitat d’esdevenir un element decoratiu. També, s’incrementa la presència del branding, tot aconseguint una resolució renovada del packaging, sense perdre completament la identitat de l’edició anterior, amb l’objectiu que el consumidor entengui ràpidament l’actualització d’aquest.
Resultats. L’actualització de la gamma es va presentar a la majoria dels lineals on va tenir una molt bona acollida per part de la distribució i el consumidor final, la qual cosa es va traduir en un augment de les vendes.
Trias

veure tots els projectes

NEORG · Branding Partners