Packaging - KINMEN
NEORG | Branding Partners

Disseny de packaging, KINMEN

BRIEFING

KIN Cosmetics és una empresa familiar amb una llarga trajectòria al mercat. Des de 1932, la marca ha crescut fabricant i comercialitzant productes de qualitat pel cabell que, avui en dia, ja formen part d’un ampli portfoli de productes de perruqueria professional. KIN Cosmetics decideix encarregar a Neorg el rellançament de la seva línia masculina, KINMEN, amb l’objectiu de reposicionar-la al mercat arrelant-la a l’estil mediterrani, que ha marcat el caràcter de l’empresa, situada a Sant Feliu de Guíxols, des dels seus orígens.

RESOLUCIÓ

Amb l’objectiu de reposicionar la marca i situar KINMEN en el Top of Mind dels professionals de la perruqueria i del públic masculí, jove i modern, Neorg va definir la nova personalitat i identitat visual a la marca. Durant el projecte, es va treballar una nova línia gràfica que incorporava un restyling del logotip i de tota la línia de packaging. En definitiva, una nova marca capaç de transferir clarament el caràcter i la seducció de l’autèntic estil mediterrani.

RESULTATS

La nova línia KINMEN ja és al mercat i es distribueix en salons professionals des d’on arriba també al client final, a escala nacional i amb una clara projecció internacional.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg