Nou logotip i gràfica publicitària - Ocine Premium
NEORG | Branding Partners

Nou logotip i gràfica publicitària, Ocine Premium

BRIEFING

Ocine és una cadena de cinemes amb sales a tota Espanya (18) i a França (3). El 2019 inaugura les noves sales al Centre Comercial Estepark de Castelló (País Valencià) i ho fa sota el nom Ocine Premium, oferint a l’usuari una experiència 100% Premium: 8 sales noves amb una tecnologia d’avantguarda, Dolby Atmos, projectors làser i el màxim confort per als clients, amb innovadors seients reclinables i amb taules individuals on es pot gaudir d’una oferta gastronòmica més completa. 

RESOLUCIÓ

Ocine va encarregar a Neorg la creació d’un logotip per aquesta nova experiència, Ocine Premium, així com la definició i gestió de la pròpia campanya de llançament, per a la qual es va desenvolupar una gràfica publicitària, una estratègia SEM i altres suports de branding sol·licitats.

RESULTATS

La inauguració del primer Ocine Premium va tenir una rebuda magnífica i els usuaris van poder gaudir d’una autèntica experiència de luxe a les noves sales Ocine Premium del Centre Comercial Estepark de Castelló.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.