Concurs Negrita Sound Talent de Ron Negrita
NEORG | Branding Partners

Negrita Sound Talent

BRIEFING

Ron Negrita, marca líder del grup Bardinet, va encarregar a Neorg la conceptualització i llançament del concurs de Djs amateurs d’àmbit estatal Negrita Sound Talent, apostant per la recerca i formació de nous talents i sumant-lo a la seva labor de patrocini dels festivals més importants d’Espanya. L’objectiu era beneficiar la marca a nivell de posicionament a partir d’una acció de cobranding amb l’escola de música electrònica i so Eumes i el festival Arenal Sound.

RESOLUCIÓ

Neorg va definir la mecànica, el look&feel del concurs i va dissenyar i programar la seva pàgina web. També va executar el pla de difusió del concurs amb accions a través de les xarxes socials, comunicació amb mitjans de comunicació, sleevers i collarins especials per a les ampolles de Ron Negrita i altres materials promocionals. Un cop engegat el concurs, Neorg va coordinar la comunicació amb tots els participants i va organitzar el càsting final en un acte a l’escola Eumes amb presència de personalitats destacades del sector de la música electrònica com Alex Montoya, Luka Caro o Víctor Portugal entre altres.

RESULTATS

La primera edició de Negrita Sound Talent va tenir una participació de més de 100 Djs amateurs d’arreu d’Espanya i un total de 17.000 vots emesos pel públic a través del seu web, i va comptar amb un jurat format per Djs i productors reconeguts a escala mundial i amb una actuació flamant del guanyador al festival de música Arenal Sound 2017.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.