Campanya SEM Mumona Cosmetics
NEORG | Branding Partners

Campanya SEM, Mumona Cosmetics

BRIEFING

Mumona és una e-commerce de productes de cosmètica multi-marca enfocada al territori espanyol. El seu principal objectiu és donar visibilitat a la botiga online per tal de captar tràfic cap al web i així potenciar la venda dels productes a la xarxa.

RESOLUCIÓ

Neorg ha realitzat un estudi del mercat per tal de dissenyar una estratègia de visibilitat i posicionament mitjançant campanyes de Google Adwords. S’han definit de forma estratègica grups d’anuncis, anuncis i paraules clau per a cada marca de producte a fi de captar els clics del públic interessat i redirigir-lo cap a l’e-commerce.

RESULTATS

Des dels seus inicis fins avui, l’e-commerce de Mumona ha experimentat un creixement exponencial de visites i usuaris, d’un 74% i 66%, respectivament.
Mitjançant la inversió a Google Adwords hem pogut incrementar la visibilitat de l’e-commerce als cercadors, generant així tràfic de qualitat i un millor rati de conversió, aconseguint que la presència de la marca a Internet sigui realment rendible.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.