Montjuïc Girona International School | Neorg
NEORG | Branding Partners

Estratègia Integral de Branding, Montjuïc Girona International School

BRIEFING

Montjuïc Girona International School és una escola privada mixta ubicada a Girona que treballa per oferir un concepte de docència amb un estil propi. Després de diversos anys d’activitat necessitava dotar la seva marca d’una entitat pròpia diferenciada que li permetés trobar el seu lloc en el mercat.

RESOLUCIÓ

Neorg va desenvolupar el nou pla de branding de la marca, analitzant primerament la competència directa i els seus atributs per trobar un espai en el mercat que pugués ser ocupat per Montjuïc Girona International School. Es va definir un nou posicionament, un nou naming, un eslògan principal i el futur key visual de la marca.

RESULTATS

Actualment, la marca disposa d’una identitat i una imatge pròpia associada a la competitivitat, un pla pedagògic sòlid i una atenció personalitzada dels seus alumnes i pares. A l’estratègia de posicionament s’hi van sumar diverses accions per incrementar la notorietat de la marca i fidelitzar els clients actuals.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg