Estratègia de branding Malditos Palillos
NEORG | Branding Partners

Malditos Palillos

BRIEFING

Crear una nova marca de menús setmanals a domicili. El servei, de venda online, faria el seu llançament al mercat català per continuar amb una expansió a nivell nacional, principalment a nuclis urbans i centres d’oficines. Tot i tractar-se d’un negoci relativament nou i amb poca competència, calia analitzar el mercat en profunditat i definir una nova marca amb una imatge, personalitat i atributs propis i altament diferencials als de la competència.

RESOLUCIÓ

Després de realitzar un benchmark i identificar les avantatges comparatives de les marques preexistents, així com d’analitzar les tendències de consum actuals i que es preveuen en el futur, el nou servei es basaria en l’oferta d’una gran varietat de plats, d’una dieta sana a base d’ingredients naturals i, com a USP, l’estalvi de temps.

RESULTATS

La nova marca, anomenada Malditos Palillos, ofereix al consumidor la possibilitat d’estalviar el temps de cuinar els seus menús del dia a dia alhora que s’assegura de mantenir una dieta variada i saludable. Amb un to desenfadat i un look molt diferencial, la marca s’allunya de la competència, que es recolza totalment en atributs com la casolanitat o el preu. Malditos Palillos és el club dels que decideixen a què volen dedicar el seu temps.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg