Logotip i pàgina web Rodals
NEORG | Branding Partners

Logotip i pàgina web, Rodals

BRIEFING

Rodals és una nova marca que neix com un equip especialitzat en enginyeria forestal i que ofereix un servei integral en planificació i gestió forestal dins el territori català. Amb l’objectiu de donar a conèixer Rodals i de presentar el seu portfoli de serveis, va demanar-nos a Neorg el disseny d’un logotip i la definició i execució del nou projecte web.

RESOLUCIÓ

A Neorg ens hem ocupat de la nova identitat visual de la marca, a partir d’un nou logotip de colors terrosos i que ens aboca al medi rural, així com de l’estructura, la redacció de textos i la programació de la seva nova pàgina web.

RESULTATS

Es presenten els diferents serveis de Rodals a través d’un web modern i dinàmic, tenint en compte les possibilitats de creixement de la nova empresa i potenciant una filosofia de marca honesta, transparent, jove i de proximitat.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg