NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Infinitum

Llançament Infinitum

Estratègia de comunicació per al llançament de la nova marca d’un projecte immobiliari exclusiu

descobreix més
projectes

Molt més que un projecte residencial

Briefing. Ubicat a la Costa Daurada, es troba el projecte immobiliari Infinitum. Amb una ubicació de luxe davant del mar i enmig de la natura, el residencial compta amb una oferta de 150 habitatges plurifamiliars, 3 camps de golf, 8 piscines i 2 cases club, tot en un ambient d'oci i relax magnífic.
Resolució. Amb un ambiciós projecte d'urbanització per tot l'espai comprès per Infinitum, Neorg va ser escollida per ser l'oficina tècnica del projecte i encarregar-se de desenvolupar l'estratègia de comunicació i tots els suports derivats del llançament de la nova marca.
Resultats. A la primera fase de comercialització, que té per objectiu posicionar el residencial Infinitum en el mercat local, nacional i internacional, Neorg ha dissenyat i gestionat la producció de la senyalització del resort, la teatralització de l'oficina de vendes, la campanya de mitjans (tant digital com offline), la programació del web en 3 idiomes, els suports per a fires, la redacció de notes de premsa, newsletters i l'organització de l'acte de presentació.
Infinitum

Llançament Infinitum
veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners