L’Illa dels 5 valors de Barçakids | Neorg
NEORG | Branding Partners

L’Illa dels 5 valors de Barçakids

BRIEFING

‘Barçakids’ és un programa de foment de valors creat per la Fundació FC Barcelona que ha recorregut les escoles dels Països Catalans fent reflexionar els infants de primària sobre els valors i l’esport. Després de 3 anys de funcionament i havent estat acollit per més de 150 centres educatius, Barçakids amplia el projecte a hospitals, centres oberts i altres centres educatius a través de ‘Lilla dels 5 valors de Barçakids’.

 RESOLUCIÓ

Neorg, juntament amb l’empresa DEP.net, han desenvolupat el kit ‘L’Illa dels 5 valors de Barçakids’, que pren forma de bagul que conté un joc de taula (basat en el mapa d’una illa) on es disposa d’un total de 45 fitxes didàctiques que permeten als educadors treballar els 5 valors del programa. El disseny gràfic del taulell, les fitxes i les peces complementàries ha anat a càrrec de Neorg.

RESULTATS

Des de 2015, ‘Lilla dels 5 valors de Barçakids’ permet treballar els valors associats a la pràctica esportiva de forma autònoma (el respecte, el treball en equip, l’esforç, la humilitat i l’ambició), amb la dinamització dels equips educatius propis de cada institució.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.