La Fageda, Packaging | Neorg
NEORG | Branding Partners

Disseny de packaging, La Fageda

BRIEFING

La Fageda crea una nova línia de melmelades Premium amb ingredients de primera qualitat i combinacions ideades per a l’elaboració de maridatges. Es busca que el consumidor, mitjançant el packaging, trobi en aquest producte la oportunitat de reinventar els seus plats i donar un toc gourmet a les seves elaboracions. Tot això, sense perdre l’origen de la forta i coneguda identitat de La Fageda.

RESOLUCIÓ

Desenvolupem un packaging on les imatges dels ingredients tenen un gran protagonisme per ressaltar la qualitat i naturalitat de les melmelades. La resta de disseny pren un aire elegant però tradicional i clàssic a la vegada amb l’aportació d’una tipografia creada manualment i expressament pel pack, amb la intenció que aquesta doni el toc “d’autor” que tenen les melmelades.

També mantenim les conegudes estovalles de La Fageda però escollint un nou blau per diferenciar la gamma Premium. Per últim, les característiques dels materials que configuren el pack estan també ideats per un fàcil i còmode muntatge per part dels treballadors i treballadores de La Fageda. 

RESULTATS

Les noves melmelades Premium es distribueixen a botigues d’alimentació i delicatessen especialitzades. Arrel del llançament, també es desenvolupen  altres materials i suports que complementen el producte.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg