Identitat Visual - Maymó Pharma & Cosmetics
NEORG | Branding Partners

Identitat Visual, Maymó Pharma & Cosmetics

BRIEFING

Maymó Pharma & Cosmetics, fabricant de referència de productes i tractaments de cosmètica i pharma adreçats a clients d’escala nacional i internacional que distribueixen a través de diferents canals, ha encarregat a Neorg un restyling del seu logotip i, conseqüentment, de la imatge global de marca.

RESOLUCIÓ

Amb l’objectiu de renovar la imatge corporativa de Maymó Pharma & Cosmetics, Neorg ha desenvolupat un nou logotip de formes senzilles però sofisticades en estètica, permetent reforçar la potència de marca global referent dins el sector de pharma i cosmètica i donant-li més entitat com a tal.

RESULTATS

Amb la nova identitat corporativa, Maymó Pharma & Cosmetics ha aconseguit fer un salt qualitatiu com a líder en fórmules de salut i bellesa que marquen la diferència.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg