Identitat Visual IMMO Platja d'Aro
NEORG | Branding Partners

Identitat Visual, IMMO Platja d’Aro

BRIEFING

IMMO Platja d’Aro és una immobiliària amb més de 15 anys d’experiència en la compra, venda i lloguer d’habitatges per tota la Costa Brava. El seu objectiu ha estat renovar la imatge corporativa de l’empresa i per a fer-ho ha confiat en Neorg.

RESOLUCIÓ

L’equip de dissenyadors de Neorg s’ha ocupat del restyling del logotip d’IMMO Platja d’Aro, definint-ne les fonts i colors corporatius i elaborant un Manual de marca que servís de guia dels paràmetres gràfics del nou Key Visual per a totes les aplicacions comunicatives necessàries per a l’empresa.

RESULTATS

S’ha aconseguit que amb la nova identitat visual IMMO Platja d’Aro transfereixi una imatge homogènia, atractiva i fàcilment identificable per als clients, alhora que s’ha optimitzat l’eficàcia de les seves comunicacions.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg