Hot Dog Holidays, Inbound MKT | Neorg
NEORG | Branding Partners

Hot Dog Holidays

BRIEFING

Hot Dog Holidays és un motor de reserves d’allotjaments que accepten mascotes a nivell europeu. La prioritat ha estat l’increment de les reserves així com el posicionament de la marca com a líder en el seu sector.

RESOLUCIÓ

Neorg ha creat i executa una estratègia d’Inbound Màrqueting que inclou la comunicació a les xarxes socials, l’enviament de newsletters periòdiques, la creació de continguts pel blog de la marca, accions de SEM i posicionament SEO de la pàgina web.

RESULTATS

S’està creant una comunitat online interessada en el món dels viatges i generant una oferta d’allotjaments lligada a cada moment de l’any, treballant per fer créixer les reserves i per incrementar la notorietat de la marca entre el seu target.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.