Team Creative, SEM | Neorg
NEORG | Branding Partners

Campanya SEM, Team Creative

BRIEFING

Team Creative és una empresa especialitzada en el disseny i muntatge de tot tipus d’actes i esdeveniments. El seu objectiu és promocionar en l’entorn online els seus estands i construccions per a fires o esdeveniments singulars, englobats sota la línia de productes Creative Systems.

RESOLUCIÓ

Neorg ha dissenyat la campanya de Google Adwords per Team Creative, seleccionant les paraules clau adequades, anuncis de cerca i display amb temàtiques relacionades amb el negoci del client. Ens encarreguem de l’optimització i l’anàlisi dels resultats de la campanya mensualment.

RESULTATS

Team Creative rep mensualment més de 1.000 visites procedents dels anuncis, donant visibilitat online a la marca i convertint cerques potencials en consultes i clients finals.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.