Hobby Flower, Inbound MKT | Neorg
NEORG | Branding Partners

Hobby Flower

BRIEFING

Hobby Flower ha creat i patentat hidrojardineres dotades d’un sistema d’autoreg únic i exclusiu al món. La prioritat ha estat posicionar la marca com a líder del sector, estimular la interacció amb la seva comunitat online i incrementar la difusió de notícies corporatives.

RESOLUCIÓ

Neorg ha creat i executa una estratègia d’Inbound Màrqueting que inclou la comunicació a les xarxes socials, l’enviament de newsletters periòdiques, la creació de continguts pel blog de la marca i la creació de materials de publicitat gràfica.

RESULTATS

S’està creant una comunitat online interessada en el disseny i l’interiorisme a través dels diferents perfils a les xarxes socials, i s’està incrementant la difusió de novetats i notícies corporatives de la marca a través de newsletters adreçades al seu públic objectiu.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.