Genebre Group, Email | Neorg
NEORG | Branding Partners

E-mail màrqueting, Genebre Group

BRIEFING

Genebre, fundada l’any 1981 a Barcelona, és una empresa líder i de referència mundial en la fabricació de vàlvules i accessoris per al control de fluids i aixetes d’alta qualitat. Genebre compta amb filials a l’Argentina, el Brasil, l’Uruguai, Mèxic, Hong Kong i la Xina. Els seus productes s’exporten a més de 110 països.

RESOLUCIÓ

Neorg ha dotat les newsletters de Genebre d’un nou key visual aconseguint un estil gràfic marcat i atractiu en contingut i elements visuals. Neorg desenvolupa un disseny personalitzat per a cada enviament, segmentat en funció dels diferents públics de l’empresa i enfocat, entre altres, als nous llançaments de la marca, a fires i esdeveniments, enquestes a l’usuari i campanyes promocionals puntuals i segmentades.

RESULTATS

L’estratègia de comunicació corporativa de Genebre s’ha vist reforçada amb el redisseny de les newsletters. S’ha incrementat la freqüència d’enviaments mensuals a nivell estatal i internacional i aquests aconsegueixen una bona obertura i ràtio en clics adreçant-se, de forma segmentada, a una base de dades extensa de més de 35.000 correus electrònics.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.