Gabinet de premsa Negrita Sound Talent

Gabinet de premsa, Negrita Sound Talent

BRIEFING

Ron Negrita, marca líder del grup Bardinet, va encarregar a Neorg la conceptualització i llançament del concurs de Djs amateurs d’àmbit estatal Negrita Sound Talent comptant, entre altres tasques, amb la gestió de la relació amb els mitjans de comunicació per tal de fer conèixer el concurs, incentivar-ne les participacions i posicionar Ron Negrita com a marca de referència en l’impuls de la formació musical dels joves.

RESOLUCIÓ

Neorg va gestionar el contacte amb mitjans de comunicació online i offline i va elaborar el clipping de notícies de la primera i segona edició de Negrita Sound Talent, aconseguint incrementar la notorietat del concurs i de la pròpia marca promotora entre l’opinió pública, a través de diferents aparicions a mitjans estatals i locals, tant generalistes com especialitzats.

RESULTATS

La primera edició de Negrita Sound Talent va ser clau per a posicionar Ron Negrita com a marca líder en la formació musical de joves d’Espanya que aspiren a convertir-se en Djs professionals. Es va aconseguir una xifra alta de participants i es va comptar amb un jurat format per referents a escala mundial. L’èxit d’aquesta primera edició va motivar la realització d’una segona, per a la qual van tornar a confiar en Neorg.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.