Gabinet de premsa Red de Juderías
NEORG | Branding Partners

Gabinet de premsa, Red de Juderías

BRIEFING

La Red de Juderías de España és una associació formada per municipis compromesos amb la defensa, conservació i difusió del patrimoni jueu heretat de les comunitats jueves que els van habitar. Aquestes ciutats promocionen els seus calls i altres restes del llegat jueu i organitzen activitats culturals per difondre’l.

RESOLUCIÓ

Neorg va desenvolupar durant dos anys de treball amb el client l’estratègia de comunicació per a la Red de Juderías basada en la generació i enviament de notes de premsa, l’elaboració del clipping de premsa, la creació de tot el material promocional derivat, el suport i organització d’actes i la maquetació d’una memòria anual.

RESULTATS

Neorg es va convertir en el Gabinet de premsa de la Red de Juderías amb l’objectiu de posicionar l’associació com a referent i contribuir a difondre els seus valors i les diferents activitats que desenvolupen a partir d’una relació estreta amb els mitjans de comunicació, aconseguint que l’entitat guanyés visibilitat tant en canals online com offline.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg