Gabinet de premsa Mania Online
NEORG | Branding Partners

Gabinet de premsa, Mania Online

BRIEFING

Mania Online és una botiga online de venda de productes especialitzats d’astronomia, microscòpia i esports d’aventura a partir de tres subempreses: Aventuramania, Telescopiomania i Microscopiomania. Amb més de 15 anys d’experiència, el seu objectiu és posicionar-se en el mercat nacional com a e-commerce de referència gràcies, a banda de l’àmplia oferta de productes, a l’assessorament expert en acció pre i post venda que ofereixen al client.

RESOLUCIÓ

Neorg va dissenyar i executar un pla d’accions per a Mania Online basat en la creació d’una nova pàgina web corporativa, incloent-hi, entre altres, notícies corporatives i aparicions en premsa, i en l’enviament de notes de premsa a mitjans locals, generalistes i especialitzats, la gestió d’entrevistes amb mitjans i la creació de clippings de notícies.

RESULTATS

S’han donat a conèixer les tres e-commerce de Mania Online als diferents públics objectius, aconseguint posicionar la marca mare d’acord amb els seus atributs d’oferta, atenció al client i productes especialitzats, i incrementant la notorietat de Mania Online amb aparicions als mitjans de comunicació.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg