NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Red de Juderías

Gabinet de premsa Red de Juderías

descobreix més
projectes

Briefing. La Red de Juderías de España és una associació formada per municipis compromesos amb la defensa, conservació i difusió del patrimoni jueu heredat de les comunitats jueves que els van habitar. Aquestes ciutats promocionen els seus calls i altres restes del llegat jueu i organitzen activitats culturals per difondre’l.
Resolució. Neorg va desenvolupar durant dos anys de treball amb el client l’estratègia de comunicació per a la Red de Juderías basada en la generació i enviament de notes de premsa, l’elaboració del clipping de premsa, la creació de tot el material promocional derivat, el suport i organització d’actes i la maquetació d’una memòria anual.
Resultats. Neorg es va convertir en el Gabinet de premsa de la Red de Juderías amb l’objectiu de posicionar l’associació com a referent i contribuir a difondre els seus valors i les diferents activitats que desenvolupen a partir d’una relació estreta amb els mitjans de comunicació, aconseguint que l’entitat guanyés visibilitat tant en canals online com offline.
Red de Juderías

veure tots els projectes

NEORG · Branding Partners