Freskibo, Packaging | Neorg
NEORG | Branding Partners

Disseny de packaging, Freskibo

BRIEFING

Freskibo forma part de Grup Ros, empresa especialitzada en distribució de peix fresc i congelat a majoristes i canal Horeca. Freskibo és la part destinada al peix elaborat llest per cuinar, i per això demana un pack on la principal premissa és mostrar l’origen del producte i la seva alta qualitat natural.

RESOLUCIÓ

La línia de disseny focalitza el resultat en la composició d’una imatge que uneix la qualitat del producte, les seves virtuts i l’origen natural dels productes que s’utilitzen per fer les seves salses, per tal de traslladar una imatge tradicional i de proximitat amb el seu client potencial.

RESULTATS

Els packs es distribueixen a tots els supermercats Aldi i la seva distribució continua en expansió. El disseny dels nous packagings de plats elaborats ha incrementat les vendes del producte i la visió qualitativa del mateix.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.