Fliwer, Transformació Digital | Neorg
NEORG | Branding Partners

Fliwer

BRIEFING

Fliwer es una solució de l’anomenat Internet of things que ha rebut nombrosos premis des de la seva aparició. Neorg ha acompanyat la direcció del projecte en el plantejament estratègic i la comunicació des dels seus inicis.

RESOLUCIÓ

Des d’un primer moment, Neorg ha apostat per aconseguir fer de Fliwer un producte de disseny atractiu i útil per a l’usuari. Concretament i des de la perspectiva del nostre àmbit d’actuació, hem treballat colze a colze per poder apropar els sistemes d’intel·ligència artificial a l’usuari mitjançant la creació d’una app per smartphones, a més d’intervenir en altres àmbits com el disseny del packaging, el disseny i programació web i d’altres.

RESULTATS

Els resultats de la col·laboració entre ambdues empreses s’han vist reflectits en tots els elements comunicatius que Fliwer empra per donar a conèixer les seves solucions.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg