NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Sant Aniol

Estratègia de Xarxes Socials i Community Management, Sant Aniol

Categories:
descobreix més
projectes

Briefing. Sant Aniol és l’aigua mineral d’origen volcànic de la Garrotxa. Actualment té presència a més de 15 països arreu del món i es distribueix a molts dels restaurants més reputats d’Espanya i de ciutats com Nova York, Tòkio o Londres. El seu origen volcànic esdevé el seu principal tret diferencial en un mercat tan competit com el de les aigües minerals.

Resolució. Sant Aniol es comunica a través de les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram amb els seus públics per aconseguir una imatge de marca basada en la qualitat, l’origen volcànic i l’originalitat, alhora que aprofita aquests canals per difondre novetats dins de la companyia, comunicar el llançament de nous productes i fidelitzar els seus consumidors.

Resultats. Actualment, la marca té una comunitat consolidada a les xarxes socials, amb un creixement orgànic quasi en la seva totalitat. L’objectiu de la companyia és seguir creixent en l’entorn online gràcies a una estratègia de continguts lligada a l’actualitat i mantenint la qualitat com a criteri imprescindible en totes les seves comunicacions.

Sant Aniol

veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners