Estratègia integral de branding Santa Marta Residencial
NEORG | Branding Partners

Estratègia integral de branding, Santa Marta Residencial

BRIEFING

L’empresa InmoCaixa, propietat del holding d’inversions CriteriaCaixa, ha iniciat la construcció i comercialització d’una obra nova a la ciutat de Santiago de Compostel·la, i ha comptat amb Neorg per a desenvolupar el branding de la marca i diversos materials de venda.

RESOLUCIÓ

Neorg ha treballat en la creació de la marca Santa Marta Residencial, fent proposta de naming i de línia gràfica. També s’ha dissenyat i maquetat el catàleg dels nous habitatges, eina imprescindible per a la seva comercialització, i altres materials com la carpeta corporativa, díptic o lona perimetral per al solar de la construcció.
El projecte s’ha completat amb la teatralització de l’oficina de venda dels habitatges i la creació d’un vídeo loop per a les pantalles de la sala d’espera.

RESULTATS

Havent-se iniciat ja la comercialització de les noves vivendes del Santa Marta Residencial, es preveu que el lliurament dels habitatges finalitzats es realitzi entre novembre i desembre de 2019. 

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg