Espot televisiu Spar & Uni Girona
NEORG | Branding Partners

Espot televisiu SPAR & UNI Girona

BRIEFING

SPAR, de la cadena de supermercats Valvi, de Girona, va encarregar a Neorg la conceptualització i edició d’un espot televisiu de petit format amb l’objectiu de reforçar el seu posicionament com a marca propera, amigable i de confiança de la ciutat, i com a patrocinador oficial del club de bàsquet SPAR UNI Girona.

RESOLUCIÓ

Neorg va establir la idea creativa de l’anunci i es va ocupar del desenvolupament de tot el projecte: el guió, el rodatge amb l’empresa Nouframe i l’edició, exportació i renderització final de l’espot.

RESULTATS

L’espot s’emet per diferents televisions locals, es viralitza a les xarxes socials i es projecta al pavelló de l’UNI Girona Club de Bàsquet, aconseguint reforçar el sentiment de pertinença tant del club com dels clients finals amb la marca i animar l’afició de l’equip de bàsquet de referència de la ciutat.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.