El Reto 90 de Gourmet | Neorg
NEORG | Branding Partners

El Reto 90 de Gourmet

BRIEFING

L’objectiu principal de la campanya era comunicar el 90 aniversari de Grup Miquel, alhora que es reforçava l’associació de la marca Gourmet a la marca mare Grup Miquel i s’aprofitava l’aniversari per reforçar la seva responsabilitat social corporativa aconseguint també la implicació dels consumidors.

RESOLUCIÓ

Es va llançar la campanya El reto 90 que tenia com a objectiu recaptar 32.850 litres de llet Gourmet (tants com dies de vida té la companyia) amb la participació dels consumidors, que serien entregats a Càritas per Grup Miquel.
La campanya es va desenvolupar en diferents suports als punts de venda distribuïts per Espanya, GMcash i SUMA supermercats, i a l’entorn online, creant un microsite específic per a l’acció i amb el suport de difusió a través de les xarxes socials.

RESULTATS

La campanya online va generar més de 240.000 impactes i es van obtenir més de 9.600 registres a través del microsite.
Grup Miquel va aconseguir la fita i va fer una donació de 32.850 litres de llet a Càritas en motiu del seu 90 aniversari.

Imatge de la campanya

Amb les seves compres, els clients de Grup Miquel contribuïen a la donació de llet i optaven a premis exclusius.

Gran format

Un bric de llet de gran format va ser un dels suports de comunicació de l’acció als punts de venda GMcash.

Microsite

El microsite de El Reto 90 mostrava el total de litres de llet recaptats a temps real i permetia l’accés a la donació  i a la participació dels sorteigs dels regals aspiracionals.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.