NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Gourmet

El Reto 90 de Gourmet

Categories:
descobreix més
projectes

Briefing. L’objectiu principal de la campanya era comunicar el 90 aniversari de Grup Miquel, alhora que es reforçava l’associació de la marca Gourmet a la marca mare Grup Miquel i s’aprofitava l’aniversari per reforçar la seva responsabilitat social corporativa aconseguint també la implicació dels consumidors.

Resolució. Es va llançar la campanya El reto 90 que tenia com a objectiu recaptar 32.850 litres de llet Gourmet (tants com dies de vida té la companyia) amb la participació dels consumidors, que serien entregats a Càritas per Grup Miquel.
La campanya es va desenvolupar en diferents suports als punts de venda distribuïts per Espanya, GMcash i SUMA supermercats, i a l’entorn online, creant un microsite específic per a l’acció i amb el suport de difusió a través de les xarxes socials.

Resultats. La campanya online va generar més de 240.000 impactes i es van obtenir més de 9.600 registres a través del microsite.
Grup Miquel va aconseguir la fita i va fer una donació de 32.850 litres de llet a Càritas en motiu del seu 90 aniversari.
Gourmet

veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners