Campanya SEM Ediciones S
NEORG | Branding Partners

Campanya SEM, Ediciones S

BRIEFING

Ediciones S és una editorial tècnica especialitzada en llibres de veterinària. A dia d’avui ha implementat al seu web un servei de biblioteca virtual denominat “Vet Consultor” desenvolupat per Neorg. Els principals objectius han estat, a partir d’un pla de llançament al mercat espanyol, incrementar la notorietat d’aquest apartat web, generar tràfic cap a la pàgina corporativa i potenciar el nombre d’usuaris subscrits al nou servei.

RESOLUCIÓ

Neorg ha dissenyat una campanya global mitjançant les eines de Google Adwords que inclou anuncis a la xarxa de cerca, display, Youtube i Google Shopping per tal de maximitzar la presència online de la marca i arribar als diferents públics a través del canal adequat.

RESULTATS

Més del 30% de visites que Ediciones S rep mensualment procedeix dels anuncis, que han permès potenciar la visibilitat online de la marca i convertir cerques potencials en consultes i clients finals.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.