NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Genebre Group

E-mail màrqueting per a Genebre

descobreix més
projectes

Briefing. Genebre, fundada l’any 1981 a Barcelona, és una empresa líder i de referència mundial en la fabricació de vàlvules i accessoris per al control de fluids i aixetes d’alta qualitat. Genebre compta amb filials a l’Argentina, el Brasil, l’Uruguai, Mèxic, Hong Kong i la Xina. Els seus productes s’exporten a més de 110 països.

Resolució. Neorg ha dotat les newsletters de Genebre d’un nou key visual aconseguint un estil gràfic marcat i atractiu en contingut i elements visuals. Neorg desenvolupa un disseny personalitzat per a cada enviament, segmentat en funció dels diferents públics de l’empresa i enfocat, entre altres, als nous llançaments de la marca, a fires i esdeveniments, enquestes a l’usuari i campanyes promocionals puntuals i segmentades.

Resultats. L’estratègia de comunicació corporativa de Genebre s’ha vist reforçada amb el redisseny de les newsletters. S’ha incrementat la freqüència d’enviaments mensuals a escala nacional i internacional i aquests aconsegueixen una bona obertura i ràtio en clics adreçant-se, de forma segmentada, a una base de dades extensa de més de 35.000 correus electrònics.

Genebre Group

veure tots els projectes

NEORG · Branding Partners