NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Experiència Rural

Disseny web Experiència Rural

Categories: , .
descobreix més
projectes

Briefing. Experiència Rural és un espai web creat per a realitzar reserves de cases de turisme rural de la zona de la Garrotxa i el Ripollès. A més d’oferir aquest servei, el projecte té la voluntat de proporcionar a l’usuari dues utilitats més per fer que l’estada sigui una experiència completa: el mapa interactiu i l’agenda d’activitats, on s’hi poden trobar propostes per gaudir de la cultura, el patrimoni, l’entorn, la natura… de les comarques on es troben. La intenció és diferenciar-se, no només a través d’aquests serveis, sinó també amb un disseny amb personalitat, cuidat i agradable.
Resolució. Per assolir els objectius marcats en el briefing, proposem un disseny amb tons neutres, crus i càlids, per aportar un toc rústic, càlid i proper sense allunyar-nos de mantenir un conjunt visual net. La informació, contingut i interacció dels elements de navegació estan organitzats i presentats de manera que el web resulti intuïtiu i simple per als usuaris. També es creen icones i elements personalitzats per aportar caràcter propi, un dels objectius principals del projecte.
Resultats. Experiència Rural es posa en marxa a principis de gener de 2017. La intenció és anar creixent i agrupar el màxim d’allotjaments de la zona, informar de les activitats actuals que s’hi ofereixen i mostrar tots els punts d’interès per acabar oferint una experiència única.

Experiència Rural

veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners