Disseny gràfic - Singapore Airlines
NEORG | Branding Partners

Disseny gràfic, Singapore Airlines

BRIEFING

Singapore Airlines és una de les companyies aèries més reconegudes del mercat, amb una xarxa de rutes a més de 100 destinacions de 34 països de tot el món. Des de 2006, la companyia connecta Barcelona amb Singapur, on juntament amb la filial SilkAir té la seva base d’operacions.
Singapore Airlines encarrega de forma periòdica a Neorg els serveis de disseny gràfic per alguns dels seus suports de comunicació.

RESOLUCIÓ

D’acord amb una identitat i estratègia de marca molt definides, Neorg s’ocupa de la creació, el plantejament o l’adaptació dels dissenys d’alguns materials de difusió de Singapore Airlines, traslladant els missatges clau de la marca a un llenguatge merament visual.

RESULTATS

Neorg ofereix un servei integral en disseny gràfic a la companyia aèria Singapore Airlines, a partir dels diferents treballs en díptics, mupis, displays o banners i anuncis per a web.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.