NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
La Fageda

Disseny de packaging melmelades La Fageda

descobreix més
projectes

Briefing. La Fageda crea una nova línia de melmelades Premium amb ingredients de primera qualitat i combinacions ideades per a l’elaboració de maridatges. Es busca que el consumidor, mitjançant el packaging, trobi en aquest producte l'oportunitat de reinventar els seus plats i donar un toc gurmet a les seves elaboracions. Tot això, sense perdre l’origen de la forta i coneguda identitat de La Fageda.

Resolució. Desenvolupem un packaging on les imatges dels ingredients tenen un gran protagonisme per ressaltar la qualitat i naturalitat de les melmelades. La resta de disseny pren un aire elegant però tradicional i clàssic a la vegada, amb l’aportació d’una tipografia creada manualment i expressament per al pack, amb la intenció que aquesta doni el toc “d’autor” que tenen les melmelades.

Per últim, les característiques dels materials que configuren el pack estan també pensades per a un fàcil i còmode muntatge per part dels treballadors i treballadores de La Fageda.
Resultats. Les noves melmelades Premium es distribueixen a botigues d’alimentació i delicatessen especialitzades. Arrel del llançament, també es desenvolupen altres materials i suports que complementen el producte.

La Fageda
veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners