NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
KINMEN

Disseny de packaging KINMEN

descobreix més
projectes

Briefing. KIN Cosmetics és una empresa familiar amb una llarga trajectòria al mercat. Des de 1932, la marca ha crescut fabricant i comercialitzant productes de qualitat per al cabell que, avui en dia, ja formen part d’un ampli portfoli de productes de perruqueria professional. KIN Cosmetics decideix encarregar a Neorg el rellançament de la seva línia masculina, KINMEN, amb l’objectiu de reposicionar-la al mercat arrelant-la a l’estil mediterrani, que ha marcat el caràcter de l’empresa, situada a Sant Feliu de Guíxols, des dels seus orígens.
Resolució. Amb l’objectiu de reposicionar la marca i situar KINMEN en el Top of Mind dels professionals de la perruqueria i del públic masculí, jove i modern, Neorg va definir la nova personalitat i identitat visual de la marca. Durant el projecte, es va treballar una nova línia gràfica que incorporava un restyling del logotip i de tota la línia de packaging. En definitiva, una nova marca capaç de transferir clarament el caràcter i la seducció de l’autèntic estil mediterrani.
Resultats. La nova línia KINMEN ja és al mercat i es distribueix en salons professionals des d’on arriba també al client final, a escala nacional i amb una clara projecció internacional.
KINMEN
veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners