Cursos Incorpora
NEORG | Branding Partners

Cursos Incorpora

BRIEFING

El programa Incorpora de ”la Caixa” promou la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social oferint-los coneixement, eines i recursos pràctics per a millorar tant les seves competències professionals com les seves condicions d’orientació laboral. En aquesta línia, Incorpora també ofereix als professionals d’inserció laboral formació específica a través de la formació virtual, un projecte del qual Neorg ha format part.

RESOLUCIÓ

Neorg ha desenvolupat tota la plataforma d’e-learning a través de la qual els usuaris poden seguir els cursos de formació virtual, completar les activitats i realitzar els tests, obtenint el certificat final un cop adquirits els coneixements. A banda de la programació de l’eina, també s’ha definit el key visual d’aquest suport online així com de totes les activitats i recursos acadèmics dels cursos, basat especialment en il·lustracions a mida.

RESULTATS

A dia d’avui, després de la conceptualització i programació de totes les activitats de cadascun dels més de 8 cursos disponibles que hi ha actualment, Neorg s’ocupa de la introducció de nous continguts teòrics a la plataforma e-learning ampliant l’oferta i contribuint a una millora de la formació dels professionals de la inserció, que ja han valorat molt positivament l’eina i els seus resultats.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg