NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Cosmologique

Creació de marca Cosmologique

Una marca de productes cosmecèutics per a consumidors exigents

descobreix més
projectes

Cosmologique: Innovació per a la cura de la teva pell

Briefing. Cosmologique és una marca e-commerce especialitzada en productes cosmecèutics de qualitat, de gamma mitja-alta i alta, amb projecció nacional i adreçat a un target amb cultura cosmètica. Neorg ha treballat en la creació de la marca, de de l'estudi de posicionament fins a la definició de la seva identitat corporativa i visual.
Resolució. Hem definit una imatge i una estratègia de posicionament per a la marca que li permet destacar en un mercat tan competit com el de la cosmètica online.
L'objectiu era enfocar-nos a un target exigent pel què fa a qualitat i la innovació i coneixedor de les marques més punteres
del mercat, dins d'un rang d'edat superior al d'altres marques de la competència.
Resultats. Hem creat el naming de la marca i definit els seus atributs: eficàcia científica, expertesa i innovació. També s'ha desenvolupat la seva filosofia de marca, els seus valors fonamentats en la confiança, la salut i la ciència, i definit el to de la comunicació.
Finalment, s'han dissenyat el logotip i tota la seva identitat visual, donant com a resultat una marca elegant que reforça el seu costat expert i encaixa en un entorn científic.
Cosmologique

Confiança, salut i ciència

Treballem per oferir la millor selecció de productes cosmecèutics de qualitat i facilitar l’accés a les darreres innovacions científiques en l’àmbit de la cura facial i corporal.
veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners