NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Bezalia

Creació de la plataforma Marketplace Bezalia

Categories: , .

Desenvolupament del frontend i el backend de la plataforma

descobreix més
projectes

Briefing. Bezalia és un marketplace especialitzat en productes del sector beauty. La marca neix amb l’objectiu d’oferir al mercat un punt de venda online on, per una banda, els venedors o sellers puguin oferir els seus productes i, per l’altra, els consumidors puguin accedir al més ampli ventall d’oferta especialitzada, amb productes de totes les marques i diferents preus. Amb la comoditat de no haver de comparar entre desenes d’e-commerce i el servei d’optimització de la cistella, Bezalia es posiciona com una molt bona opció pels amants de les compres de productes beauty.
Resolució. Neorg ha conceptualitzat, dissenyat i programat tota la plataforma digital del Marketplace.

Aquest consta, per una banda, d’una part pública enfocada a la venda cap a l’usuari final. Aquí, el consumidor accedeix al catàleg de productes i pot realitzar tot el procés de compra, i pot fer ús de la cistella optimitzada on Bezalia mostra la millor combinació de productes i venedors a un menor cost.

Per altra banda, s’ha desenvolupat l’Àrea Seller, on els venedors poden gestionar tota la seva oferta de productes, preus de venda, despeses d’enviament i comandes.
Resultats. El resultat és una plataforma feta totalment a mida en base a les necessitats de Bezalia. Aquesta ha estat desenvolupada amb el CMS propi Soft-Base i és totalment autogestionable pel client, i tant consumidors com venedors poden accedir a les seves dades i històric d’activitat en un entorn amigable i que reflecteix fidelment l’essència de la marca.
Bezalia

veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners