NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Hobby Flower

Blog Hobby Flower

descobreix més
projectes

Briefing. Hobby Flower va crear i patentar l’any 1974 un disseny d’hidrojardineres dotades d’un sistema d’autoreg únic i exclusiu al món, aportant una alternativa de producte transversal i recolzat en l’esperit eco i en el compromís social de la marca.

Resolució. Neorg desenvolupa els continguts per al blog de Hobby Flower, “Green & Deco Community”, que giren al voltant de les novetats de la marca i les últimes tendències en disseny, interiorisme, jardineria i medi ambient. Aquests continguts es difonen a través dels seus perfils de xarxes socials, gestionats també per Neorg.

Resultats. Hobby Flower actualitza mensualment el blog amb nous continguts adreçats tant al client final com als professionals de l’àmbit del disseny, l’interiorisme, l’arquitectura i la jardineria a escala nacional i internacional. Els objectius són seguir reforçant la seva comunitat online oferint continguts d’interès, generar un major tràfic web i arribar a públics més amplis vinculats als sectors del disseny i interiorisme.

Hobby Flower

veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners