Cerveses Whym, Naming | Neorg
NEORG | Branding Partners

Naming, Cerveses Whym

BRIEFING

La cervesera Whym va encarregar a Neorg un projecte de branding de dos nous productes per a la seva família de cerveses: una Summer IPA i una Amber Ale. L’objectiu era trobar un naming original i pregnant que s’associés a la composició morfològica del seu producte estrella: “El Matxo Mort”.

RESOLUCIÓ

Després d’indagar en la personalitat dels dos productes i les seves característiques es va iniciar un projecte de naming analitzant les propostes, filtrant-les amb el client i testejant-les posteriorment amb el seu target. La Summer Ipa és ara La Gata Maula, i l’Amber Ale és La Mare dels Ous.

RESULTATS

L’acceptació del nom va ser ràpida i satisfactòria, ja que el mercat de la cervesa craft i artesana està molt avesat a aquesta tipologia de naming. Tot i així, la singularitat del naming i disseny no es va percebre com un “me too”, i la penetració dels dos productes, especialment La Gata Maula, van ser totalment exitosos.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg