NEORG | Branding Partners
NEORG | Branding Partners tancar
NEORG | Branding Partners NEORG | Branding Partners
Suma

Campanya Tu compra Suma

descobreix més
projectes

Briefing. Amb l’objectiu de fidelitzar els clients de les marques pròpies del grup, Gourmet, Mical i Micaderm, i d’incentivar-ne les vendes, Suma Supermercats ha engegat la campanya “Tu compra Suma” pilotada a través d’una microsite dissenyada i programada des de Neorg.
Resolució. Tu compra Suma és una plataforma web en format web app, integrada a un CMS (Soft-Base) que, més enllà de múltiples possibilitats de disseny, ofereix una gran estabilitat per assegurar la recollida, registre i validació de les dades facilitades pels usuaris. La campanya, que es desenvolupa a través d’aquesta microsite i es difon a través dels diferents punts de venda, premiarà els 500 primers participants que aconsegueixin pujar 5 tiquets de compra amb una targeta de 30€ per a gastar en qualsevol dels seus supermercats.

D'altra banda, per a incentivar la participació en aquesta promoció per part de les botigues i els seus assessors, Suma Supermercats també premiarà amb una targeta de 500€ la botiga i el seu assessor que tinguin més clients guanyadors de les targetes de 500€.
Resultats. Des de Neorg, a través d’un equip format pròpiament per aquesta campanya, realitzem el manteniment i seguiment de la plataforma a fi de validar la informació rebuda per part dels usuaris. La difusió i captació de nous participants continua de forma activa a través dels més de 300 centres d’Espanya península i les illes Canàries.
Suma

veure tots els projectes
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!

NEORG · Branding Partners