Campanya Tu compra Suma
NEORG | Branding Partners

Campanya Tu compra Suma

BRIEFING

Amb l’objectiu de fidelitzar els clients de les marques pròpies del grup, Gourmet, Mical i Micaderm, i d’incentivar-ne les vendes, Suma Supermercats ha engegat la campanya “Tu compra Suma” pilotada a través d’una microsite dissenyada i programada des de Neorg.

RESOLUCIÓ

Tu compra Suma és una plataforma web en format web app, integrada a un CMS (Soft-Base) que, més enllà de múltiples possibilitats de disseny, ofereix una gran estabilitat per assegurar la recollida, registre i validació de les dades facilitades pels usuaris. La campanya, que es desenvolupa a través d’aquesta microsite i es difon a través dels diferents punts de venda, premiarà els 500 primers participants que aconsegueixin pujar 5 tiquets de compra amb una targeta de 30€ per a gastar en qualsevol dels seus supermercats.
Per altra banda, per incentivar la participació en aquesta promoció per part de les botigues i els seus assessors, Suma Supermercats també premiarà amb una targeta de 500€ a la botiga i al seu assessor que tinguin més clients guanyadors de les targetes de 500€.

RESULTATS

Des de Neorg, a través d’un equip format pròpiament per aquesta campanya, realitzem el manteniment i seguiment de la plataforma a fi de validar la informació rebuda per part dels usuaris. La difusió i captació de nous participants continua de forma activa a través dels més de 300 centres d’Espanya península i les illes Canàries.

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.
Neorg

Neorg