Campanya SEO Palet Direct (Barcelona) | Neorg
NEORG | Branding Partners
BRIEFING

Palet Direct és una empresa del grup Ecolignor amb seu a Sabadell, especialitzada en la fabricació, compra i venda de palets recuperats nous. Els serveis i objectius de l’empresa es centren a l’àrea de Barcelona i rodalies. L’empresa ens va traslladar la necessitat d’augmentar la seva presència online a Barcelona, així com el volum de sol·licituds rebudes a través de la seva pàgina web.

 RESOLUCIÓ

Les cerques a Google d’interès per a l’empresa anaven lligades a Barcelona (palets barcelona, comprar palets barcelona, recogida palets barcelona…). Es va iniciar, doncs, el procés d’augment d’autoritat local de la pàgina a través d’una campanya de linkbuilding i altres accions.

RESULTATS

Després d’uns mesos desenvolupant les accions, paletdirect.com va anar millorant la posició dels seus rànquings passant de posicions entre 30 i 50 fins a establir-se en el TOP3 de resultats en tota la cadena de cerques potencials.

seo barcelona palets

Subscriu-te al nostre newsletter

En subscriure’t autoritzes l’empresa Neorg perquè et comuniqui informació sobre els seus serveis i novetats, podent revocar aquest consentiment en qualsevol moment. Neorg no comunicarà les teves dades a altres persones i podràs exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de la limitació. Més informació aquí.